podsumowanie spotkania z 16 XI
Spotkanie w dniu 16.11.2010 odbyło się pod tytułem ” Masło maślane czyli ile cukru w cukrze”. Toastmasterem wieczoru była tym razem Halina. Duzo było na spotkaniu na temat jedzenia. Oprócz tego, jakie informacje wytwórcy umieszczają na opakowaniach słuchacze mogli dowiedzieć sie, jak cenną i mającą szerokie zastowowanie rosliną jest mięta. Opowiadała o niej Edyta w swoim pierwszym wystąpieniu. Bardzo ciekawy, „awangardowy” przepis na gołabki przedstawił słuchaczom Aleksander. Natomiast Monika podzieliła sie z nami swoimi wrażeniami i spostrzeżeniami dotyczyczacymi kina 4D. Całe spotkanie bardzo trafnie podsumowała Joasia, która była głównym oceniajacym.
Halina
Dodaj komentarz
Chcesz się przyłączyć do dyskusji?Feel free to contribute!